Vår Dröm

Vi är två unga tjejer med en massa energi och glädje!

Vi brinner båda två för mode och arbetar med det varje dag på olika sätt och vis. Vår dröm har alltid varit att öppna vår egen butik, men varför skulle vi klara det?! Så har vi tänkt, men en dag fick vi nog! Nu chansar vi! Det får bära eller brista! Idag står vi här med vår egen Vintagebutik – Made By No One! Det trodde vi aldrig och det är en dröm som har gått i uppfyllelse! Som vi har kämpat! Blod, svett och tårar – bokstavligt talat!

Vårt koncept då! Inga konstigheter: skitsnygga, coola och annorlunda kläder till ett billigt pris! Allt som vi säljer handplockar vi själva i storstäder som bl.a Paris och Berlin. Vi tar inte emot kläder från folk eftersom vi vill att det ska vara lite mer exklusivt! Vi har bara fått bra respons och alla kunder är så trevliga och berömmer oss varje dag! Det får oss att kämpa ännu mer. Vi känner att vi har lyckats! Folk blir glada av att vara i vår butik och några har även sagt att dem vill bo i den – WOW! Vi finns kvar så länge ni vill ha oss kvar!

Om ni någon gång känt som vi – att ni aldrig kommer lyckas med er dröm: FÖRSÖK! Ni vill väl inte vara 60 år och alltid undra, alltid ångra? DU är ditt enda hinder! Om vi klarade det så gör ni också det! KÄMPA!

5 svar to “Vår Dröm”

 1. bex den 11:23 #

  YEAH!

 2. Sandra den 14:04 #

  nice peptalk!

  • tilisha den 10:09 #

   Tack så mycket! Man behöver sånt ibland 🙂

 3. Jenny den 19:22 #

  Jag ska hitta er morgon! grymt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: